Goedkope gebruikte smartphones, tablets, games etc. met garantie bij Cex.


Publicatie datum:

Je bent gek als je nieuw koopt als je voordelig gebruikte smartphones, tablets, games etc. kunt kopen met garantie bij Cex

Gesponsorde koppelingen

Cex (Complete Entertainment Exchange)  is een internationaal bedrijf dat ook in Nederland steeds meer vestigingen opent. De kracht van Cex is dat ze voordelige smartphones, tablets, games etc. aanbieden met garantie.  Cex koopt tevens gebruikte smartphones, tablets, games etc. in tegen vaste prijzen. De kracht van Cex is niet alleen hun voordelige aanbod van gebruikte smartphones, tablets, games etc. maar tevens de prettige sfeer in de winkels waar voornamelijk jonge medewerkers werken die de belevingswereld van de, veelal jonge, klanten goed begrijpen.

Inleiding:
Mijn zoon was, omdat studeren en stage lopen wel heel leuk is maar geen cent oplevert, of sterker nog, alleen maar geld kost,  al een tijd op zoek naar een leuke bijbaan die ook nog goed betaald. Dit valt in deze tijd van crisis niet mee. Hij had al veel bedrijven benaderd maar bij de meeste bedrijven kan hij niet terecht in de uren buiten zijn studie- en stage uren . Bovendien bleek hij voor de eenvoudige  werkzaamheden zoals vakkenvullen in de supermarkt, met zijn 19 jaar, al te oud.

001 CeX Brighton 

Een baan dankzij  je social media netwerk:
Ik heb hem op een gegeven moment de tip te geven om van zijn social media netwerk gebruik te maken. Waar heb je anders 1000 vrienden voor op Facebook. Hij plaatste de volgende oproep op zijn facebook pagina “Ik ben hard op zoek naar werk voor in het weekend en de avonden. Heeft iemand tips/ suggesties?

 — dankbaar.” Al dezelfde dag kreeg hij 2 reacties van vrienden van hem.

Bijbaan 1:
Een vriend van hem werkte voor een bedrijfje dat wenskaarten verkoopt voor een goed doel. Hiervoor moest hij steeds naar een andere plaats om bij bijvoorbeeld een supermarkt de kaarten aan de man te brengen. Ze boden hem een vast laag uurloon en een deel in de winst van de verkoop van de kaarten. Zijn vriend vertelde hem dat hij op die manier tussen de 50 en de 150 euro op een zaterdag verdiende.

Bijbaan 2:
Een andere vriend van hem tipte hem dat ze bij het bedrijf waar hij werkt nog iemand zochten als winkelhulp. Dit bedrijf was Cex, wat staat voor Complete Entertainment Exchange. Het is een internationaal opererend bedrijf dat gebruikte smartphones, tablets, games etc. controleert en als ze aan hun kwaliteitsvoorwaarden voldoen inkoopt, nakijkt en als weer te koop aanbiedt met garantie. Mijn zoon heeft daar gesolliciteerd en werd meteen aangenomen.

002 Cex winkel

Bedrijfsinformatie Cex (Complete Entertainment Exchange):
Het hoofdkantoor van Cex Nederland BV is gevestigd aan de Marnixkade 56, 31015XV, Amsterdam. Cex heeft momenteel winkels in Alkmaar, Amersfoort, Arnhem, Bijlmerplein Amsterdam, Oostpoort Amsterdam, Kinkerstraat Amsterdam,  Haarlem, Nijmegen en Zaandam. Verder hebben ze ± 250 winkels in het Verenigd Koninkrijk, ± 50 in Spanje, ± 18 in Ierland, ± 14 in Amerika, ± 21 in India, 3 in Portugal, 1 in Mexico en 13 in Australiè.

003 Cex A Team

Werken bij Cex:
Op de website van Cex staat bij het kopje “Careers” in een Engelse tekst die vertaald als volgt is: Hou van gadgets, computers, telefoons, films of games? Wil je je passie en kennis van deze spannende producten met onze klanten delen? Ben jij een enthousiaste, klantgerichte teamspeler? Als het antwoord ja is op alle drie de vragen dan zouden we graag van je horen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe rekruten om toe te treden tot de Cex familie om ons te helpen in ons plan om de wereld te veroveren. Gebruik de onderstaande links om vacatures die je vaardigheden en interesses weerspiegelen te vinden en toe te passen met behulp van de instructies op de vacature pagina's. Het Cex recruitment proces bestaat uit verschillende fasen. Het eerste deel is een kennis test uitgevoerd via de telefoon. Er  zullen je 10 vragen worden gevraagd over de producten die wij verhandelen. Als je  genoeg weet van die producten, zal je aanvraag worden doorgegeven aan de juiste shopmanager voor een mogelijk interview. Als je succesvol bent, dan heb je een uitstekend salaris, royale stimuleringsmaatregelen, een groot aantal interessante voordelen en ongekende carrièremogelijkheden. We kunnen niet wachten om van je te horen!

004 CeX Nederland BV Marnixkade 56, 31015XV, Amsterdam


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie zakelijk

Ondernemer 10:

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

Kun je meer verkopen door betere reclame teksten?

Het visuele aspect en de aanbieding van een advertentie zijn belangrijk maar je kunt echt veel meer verkopen door betere reclame teksten.

Telemarketing

Wat houdt telemarkteting nu eigenlijk in? Duidelijke uitleg en opsommingen.

Waarom investeren in een huisstijl ontwerp?

Redenen waarom een huisstijl ontwerp rendabel is voor je organisatie.

De top 5 keuzecriteria voor het uitzoeken van een goed management support buro

Hoe kies je een bureau dat jouw bedrijf het beste kan helpen?

Tapijt laten reinigen door Tapijt Reinigen Den Haag

Vies Tapijt? Laat uw tapijt professioneel reinigen voor goed resultaat.

Videoconferencing en webcasting

Met videoconferencing en webcasting kunt u als bedrijf verschillende kanten op. Een gesprek of een complete vergadering met partijen op diverse locaties.

Ondernemer 6

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

Speelgoed speciaal voor je geliefde kleintjes

TY knuffels zijn niet het enige product dat wij bieden.

Een auto huren voor uw zakenreis

De voor- en nadelen van de verschillende manieren van een auto huren voor een zakenreis.

De waarde van Shared Value (gedeelde waarde) in het M.V.O.

De beginselen van het concept van het creëren van Shared Value.

Tweedehands artikelen online verkopen

Geef je spulletjes een tweede leven en verkoop ze zelf online.

Wordt gevonden in Google

Veel mensen willen met hun website goed gevonden worden in Google. Maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werking?

Ondernemers tip 3

Van wie zijn ideeen?

Telefoneren: hoe doe je dat?

Klantvriendelijk of zakelijk telefoneren. Hoe ga je te werk?

Ondernemer

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

Administratiekantoor altijd handig!

Benieuwd naar de werking van een administratiekantoor?

De voordelen van PVC vloeren even op een rijtje

De allernieuwste trend op het gebied van vloeren zijn op dit moment de PVC vloeren, dit prachtige product is bijna niet te onderscheiden van een echte houtenvloer.

Outsourcing: kostenbesparing of geldverspilling?

Outsourcing is een nieuw fenomeen en een trend anno 2012. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van uitbesteding? Brengt het kosten met zich mee, of wordt er bespaard?

Gamma Holding overgenomen door Gilde en Parcom

Gamma holding is overgenomen door Parcom en Gilde Buy out partners

Force majeure-clausules, een vergelijkend onderzoek

Een vergelijkend onderzoek van vier force majeure-clausules in internationale contracten.

Thuiswerk en ervaringen

Een hopeloze zoektocht naar eerlijk administratief thuiswerk en de ervaringen daarmee.

Transportband: de drijvende kracht voor veel bedrijven

Een transportband kan in veel branches ingezet worden. Er zijn veel verschillende soorten transportbanden in gebruik.

Hoe begin je een reisbureau zonder diploma's?

Je houdt van goedkope reizen en je kunt goed organiseren, dan kun je een reisbureau beginnen zonder papieren.

Een hok of kooi waar je huisdier plezier in heeft

Voor ons is het meest belangrijk dat jij tevreden bent en wij zorgen er dan ook voor dat onze producten van hoge kwaliteit zijn.