Extras voor op kantoor


Publicatie datum:

Lees hier alles over hoe je je werknemers motiveert.

Gesponsorde koppelingen

Uw werknemers werken het beste en dus het meest productief in een aangename werksfeer. En deze sfeer is niet alleen van hen afhankelijk, maar juist ook van u. U kunt deze namelijk mede voor hen creëren. Hoe? Hieronder een aantal extra’s voor op kantoor die het beste in zowel u als uw werknemers naar boven zullen brengen. 

Gesponsorde koppelingen

Cup-a-soup automaat
Iedereen is wel bekend met het 16 uur cup-a-soup moment van de dag. Uw werknemers zijn tegen het einde van de werkdag aan het aanhikken en krijgen die welbekende middagdip. Maar u kunt ze gemakkelijk een oppepper geven door cup-a-soup aan te bieden. Vindt u een cup-a-soup automaat een te grote investering, dan is een carrousel misschien een betere oplossing. En niet alleen uw werknemers, maar uzelf kunt ook lekker genieten van een heerlijk kopje soep in de namiddag.

Beweging op kantoor
De gemiddelde werknemer heeft veel te weinig beweging zowel tijdens het werk als voor of na het werk. En aangezien werknemers een groot gedeelte van de dag op kantoor zijn of van of naar kantoor aan het reizen zijn, is het voor u misschien wel een goed idee om deze beweging te bewerkstelligen. En nou is het begrijpelijk wanneer het budget niet toereikend is en de beschikbare ruimte ook niet groot genoeg is, u geen complete fitnessruimte gaat inrichten.

Maar geef uw werknemers wel de ruimte door ze de benen te laten strekken in bijvoorbeeld hun lunchpauze. En stimuleer dat ze fysiek met elkaar overleggen, in plaats van altijd telefonisch contact te zoeken. En soms mag de lift best weleens buiten werking zijn, zodat uw werknemers de trap wel moeten nemen. Ook een tafeltennistafel of tafelvoetbalspel zijn een creatieve oplossing voor dit probleem.

Waterkoeler
Wanneer u beweging belangrijk vindt dan vindt u het waarschijnlijk ook belangrijk dat uw werknemers gezond zijn. Gezonde voeding en veel water drinken hebben daarbij een hoge prioriteit. Een waterkoeler, waar altijd koud water uit komt, is dan erg geschikt. Een kleine investering waarmee veel mensen blij zullen zijn.

Kantoorgadgets
Bij kantoorgadgets kunt u zoal denken aan een vinger drumstel of een juichende prullenbak. Dit zijn kleine gadgets die het werk meteen een stuk leuker maken. Want afval weggooien moet bijvoorbeeld iedereen en op deze manier wordt er een soort van sport van gemaakt.

Zoals u leest hoeft een goede werksfeer helemaal geen kapitalen te kosten. Ook met de kleine dingen maakt u uw personeel al blij.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 12
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie zakelijk

Hoe kun je makkelijk geld verdienen met datamining?

Een bedrijf als Facebook verdient miljoenen met datamining, hoe doen ze dat?

Kun je echt gratis daten op www.relatie.nl

Alles over tijdelijk 3 maanden gratis daten op www.relatie.nl

Thuiswerk en ervaringen

Een hopeloze zoektocht naar eerlijk administratief thuiswerk en de ervaringen daarmee.

Ondernemer 16 (slot)

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

Het intelectueel eigendomsrecht.

Het recht dat men heeft op zijn eigen geestelijke creatie.