Uw bedrijf in het handelsregister

Bent u een eigen onderneming gestart dan bent nu niet de enige die verheugd is.

Gesponsorde koppelingen

Wanneer u een bedrijf bent gestart dan bent u niet de enige die verheugd is met de komst van uw onderneming. Nu uw bedrijf is opgenomen in het handelsregister, kunnen ook anderen uw gegevens inzien: leveranciers, klanten en concurrenten en instanties als de Belastingdienst en het UWV. Het handelsregister is namelijk openbaar!

Dit kan betekenen dat bedrijven uw adres gebruiken om u aanbiedingen te mailen, net zoals u uw aanbod kunt promoten  met behulp van adressen uit het handelsregister. Als u liever niet wilt dat uw adres aan derden wordt geleverd dan kunt u dat kenbaar maken. Daarmee kunt u niet voorkomen dat de belastingdienst wordt geïnformeerd want de KVK is verplicht om uw inschrijving aan de instanties door te geven.

Uw gegevens

U bent geheel zelf verantwoordelijk voor het actueel houden van uw gegevens in het Handelsregister. Denk aan vestigingsgegevens, vennootschaps- of rechtspersoongegevens, functionarisgegevens, ontbinding vennootschap / rechtspersoon of einde rechtspersoon. Wijzigingen kunt u doorgeven met een wijzigingsformulier.

Jaarlijkse bijdrage

Natuurlijk betaalt u in dit land een jaarlijkse bijdrage aan de kamer van koophandel, ook wanneer u pas een deel van het kalenderjaar staat ingeschreven. De hoogte van de bijdrage wordt bepaald door de verschillende heffingen en is afhankelijk van de rechtsvorm.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie

Naam: Evert
Geschreven artikelen: 46
Leden aangebracht: 59

comments powered by Disqus

Oude Reacties

Hieronder staan de oude Foobie reacties, indien beschikbaar.